Blog
Dulcețurile Arome și Delicii – o alegere delicioasă și sănătoasă
Brandul Arome și Delicii s-a născut din dorința de a le oferi celor ce caută produse de casa sanatoase o alternativă delicioasă și convenabilă la produsele din comerț, ce conțin cantități mari de zahăr rafinat și conservanți.
Fructele pe care le folosim pentru a produce dulceața,gemurile si compoturile Arome și Delicii sunt cultivate natural, fără chimicale și sunt procesate proaspete, la scurt timp dupa ce au fost culese din livezile horticultor autohtoni de la care ne aprovizionăm.
O alternativă 100% naturală la dulcețurile din comerț
Pentru a obține cele mai savuroase dulcețuri, folosim o gamă largă de fructe (afine, aronia, caise, căpșuni, zmeură galbenă, zmeură roșie, smochine portocale, nuci verzi, piersici, etc), folosindu-ne de dulceața lor naturală și de aroma inconfundabilă care farmecă papilele gustative.
Dulcețurile de casă din gama Arome și Delicii sunt 100% naturale, produse dupa rețeta tradițională, folosind doar fructe proaspăt culese si zeamă de lămâie, fara coloranți sau conservanți. Dulceața clasică are o cantitate redusă de zahăr și un conținut mare de fruct, pentru o savoare irezistibilă. Limitarea cantității de zahăr din alimentație ar trebui să fie în topul listei noastre a tuturor, pentru o viață îndelungată și un plus de energie.
De ce să alegi o dulceață fără conservanți si gelifianti
- Dulcețurile noastre naturale au un continut mare de vitamine și minerale, ce contribuie la doza zilnica de energie si vitalitate.
- Dulceața naturală are o aromă deosebită, ce nu poate fi regăsită în alimentele ce conțin conservanți artificiali.
- Fructele sunt bogate în fibre, care contribuie la buna funcționare a aparatului digestiv.
- Dulciurile naturale iti vor inhiba pofta de dulce, care duce la ingrășare. Gustul dulce natural al fructelor te va ajuta să învingi nevoia de a consuma zahăr în exces.
Care este dulceața ta preferată?
Pentru a ne adresa tuturor preferințelor clienților noștri, am inclus în selecția noastră dulcețuri din cele mai variate ingrediente.
Ne dorim sa oferim o mare varietate de dulceturi si marim constant gama de fructe pe care le procesam, pentru a le oferi cat mai multe optiuni clientilor nostri. Poti alege asadar dulceata clasică de afine, căpșuni, cireșe, cireșe amare, coacăze, mure, piersici, nuci verzi, vișine, trandafiri, zmeură. Sau poți experimenta tipuri de dulceață mai rar întâlnită în cămara bunicilor, cum ar fi dulceața de dovleac, merișoare, portocale sau smochine.
Dovleacul este o sursă importantă de Omega 3, vitamina A, vitamina C si vitamina E. Semințele de dovleac sunt bogate în fibre, proteine și minerale cu numeroase beneficii pentru sănătate. În plus, dovleacul are un nivel foarte scazut de calorii, deci nu trebuie să-ți faci griji pentru siluetă.
Caisele sunt fructe delicioase, bogate în vitamine, minerale, beta-caroten și taninuri. Consumul regulat de caise protejează organismul de boli cardiovasculare, diabet de tip 2, inflamații ale intestinutului și alte afecțiuni.
Merisoarele, sunt recunoscute pentru efectele benefice pe care le au in tratarea problemelor tractului urinar, însă ele sunt la fel de utile pentru întărirea sistemului imunitar și pentru prevenirea bolilor cardiovasculare.
Deși mai puțin folosite în bucătăria românească, curmalele contin cantitati insemnate de fibre, minerale si vitamine, dar si de fibre cu proprietăți benefice asupra organismului. Consumate în mod constant, curmalele ofera organismului energia necesara pentru a rezista asaltului unor afectiuni si boli periculoase, previn bolile digestive și reglează glicemia.
Portocalele, vișinele, zmeura și fuctele de soc contribuie de asemenea, prin aportul important de nutrienți de calitate, la menținerea sănătății organismului.
Cum consumăm dulceața naturală
Fie că ungi o felie de pâine cu unt și dulceață, fie că folosești dulceața de casă la prepararea siropurilor pentru torturi sau prăjituri, te vei bucura la maxim de gustul desăvărșit al fructelor coapte și aromate. La prânz poți folosi dulceața de zmeură pentru a da gust unei fripturi suculente de vită, iar seara poți prepara clătite cu dulceață de vișine. Cine ar putea refuza un asmenea meniu?