[wpml_language_selector_widget]

Sectiune dedicata retailerilor, distribuitorilor si partenerilor de afaceri

Supermarket shopping. Shopping cart, empty, with red handle on blur grocery aisle background. 3d illustration

RETAILERI

Suntem prezenti cu produsele noastre atat in lanturile cunoscute, cum ar fi Lukoil, Mega Image, Anabela, Cocos, Metromax, CBA  dar si in magazine de retail din toata tara.

Lucram constant la imbunatatirea retetelor si ambalajelor, dar si la capacitatea de productie si distributie pentru a indeplini cele mai exigente cerinte din domeniu.

Transfagarasan mountain road in Romanian Carpathians, Romania

RETEA NATIONALA DE DISTRIBUTIE

Pentru noi toate parteneriatele sunt importante si le tratam cu seriozitate si profesionalism, pentru ca partenerii nostri sunt cei care ne reprezinta brandul si valorile in fata punctelor de vanzare locale la nivel national.

In momentul de fata avem o retea proprie de distributie bine structurata care acopera toate regiunile Romaniei.

Ne dorim ca produsele noastre sa fie accesibile tuturor romanilor, chiar si din cele mai indepartate colturi ale tarii. De aceea cautam constant parteneri noi, care isi doresc sa reprezinte un brand cunoscut si apreciat pe piata locala datorita produselor de calitate la un pret accesibil, ingredientelor atent alese (propriile importuri de materii prime) si conditiilor avatajoase de colaborare.

Close-up of business executives shaking hands

RETEA INTERNATIONALA

Pentru ca mancarea si deserturile romanesti sunt intotdeauna apreciate de cei care ne viziteaza tara, ne-am gandit oferim sansa produselor traditionale romanesti sa fie (re)cunoscute si la nivel international. Cateva exemple de tari in care produsele noastre au fost foarte bine primite si apreciate sunt Spania, Italia, Regatul Unit.

Strategia noastra pe termen mediu si lung vizeaza identificarea de noi piete internationale si gasirea de noi parteneri de incredere care sa reprezinte brandul Harley peste hotare.

OPORTUNITATI PARTENERIATE

 

Pentru ca avem in spate ani de experienta de cautari, vizite la targuri internationale de profil si testarea a sute de materii prime, am selectat in timp cei mai buni furnizori de materii prime la nivel mondial.

Importam cantitati considerabile de materii prime la un report calitate/pret excelent, ceea ce ne permite sa fim la randul nostru furnizori de materii prime pentru producatorii din Romania, pentru produse ca:

  • alune
  • seminte de floarea soarelui
  • seminte de dovleac
  • susan
  • stafide
  • ulei de palmier
  • zahar

Daca esti interesat de o colaborare cu noi, te rugam sa ne contactezi la 0722 287 885 sau sau completezi forumarul de contact de mai jos.

[wpforms id=”2339″ title=”false” description=”false”]